Βράβευση Ποιότητας από Taste Olymp Awards 2018 για τα Βιολογικά Φυτικά Έλαια 7elements

Blog-News

 

Βράβευση Ποιότητας από Taste Olymp Awards 2018 για τα Βιολογικά Φυτικά Έλαια 7elements!

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε τα 3 προϊόντα της 7elements Natural Goods που βραβεύτηκαν με αργυρό και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Ανώτερης Γεύσης & Ποιότητας στον διαγωνισμό «Taste Olymp Awards 2018». Με αργυρό μετάλλιο βραβεύτηκε το Βιολογικό Έλαιο Μαύρο Κύμινο και με χάλκινο μετάλλιο το Βιολογικό Αμυγδαλέλαιο και το Βιολογικό Έλαιο Αβοκάντο.

Ο διαγωνισμός «Taste Olymp Awards» διοργανώθηκε από την Confexpo Ltd και πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens με την εποπτεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υπό την αιγίδα και την υποστήριξη πολλών φορέων του χώρου.

Στο φετινό διαγωνισμό, 25 καταξιωμένοι δοκιμαστές αρχιμάγειροι-chefs και τεχνολόγοι τροφίμων, χωρισμένοι σε 5 επιτροπές, δοκίμασαν 488 δείγματα τροφίμων και ποτών και εκτιμώντας το επίπεδο των διαγωνιζόμενων προϊόντων, απένειμαν Χρυσά, Αργυρά και Χάλκινα βραβεία.

Η Τελετή Απονομής Βραβείων «Taste Olymp Awards 2018» θα γίνει το Σάββατο 16 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα στις 17:00-20:00.

Την ίδια μέρα από της 10:00 έως τις 17:00 έξω από την αίθουσα των απονομών θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Foodosophy 2018.

Πρόκειται για mini έκθεση όλων των βραβευμένων προϊόντων του διαγωνισμού και θα είναι ανοικτή σε όλους όσους θα ήθελαν να τα δοκιμάσουν.

Η Είσοδος είναι ελεύθερη και σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα μας.

7 Ιουνίου, 2018