ΣΩΣ ΠΕΣΤΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
Μια απολαυστική σως για να συνοδέψετε τα αγαπημένα σας πιάτα!
Υλικά
- 1/3 φλιτζάνι εξαιρετικά παρθένο λάδι αβοκάντο
- 1 φλιτζάνι φρέσκο βασιλικό
- 1/2 φλιτζάνι φρέσκο μαϊντανό
- 1/3 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
- 1/4 κούπα κουκουνάρι
- 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένο
- 1 κ.γ. χυμό λεμονιού
Οδηγίες
Απλώς ανακατέψτε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ μέχρι να μαλακώσουν και να ομογενοποιηθούν!
Tip: Χρησιμοποιήστε την σως πέστο αβοκάντο για να συνοδέψετε ζεστά πιάτα ζυμαρικών και κρεατικών, αλλά και σε δροσερές σαλάτες και κρύα σάντουιτς. Επίσης, χρησιμοποιήστε ως ντιπ για πιάτα λαχανικών ή τυριών.