ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΩΝ-ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

High Protein Pasta with Cheese-Vegetable Sauce
ζυμαρικα 7ελεμεντς2

Η κα. Μαρία Κούρτη απο το blog Συνταγές για Διαβητικούς και Δίαιτα μαγειρεύει για εσάς τα High Protein Pasta με Φυτική Πρωτεΐνη Ηλιόσπορου και μας παρουσιάζει ένα άκρως καλοκαιρινό και υγιεινό πιάτο!

Υλικά για 4 μερίδες

  • 1 συσκευασία Βιολογικά Πρωτεϊνούχα Ζυμαρικά της 7elements
  • 2 κ.σ. Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας της 7elements
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 καρότα
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 μεγάλη ντομάτα
  • φρέσκα φύλλα βασιλικού
  • 1 συσκευασία cottage cheese
  •  1/2 φλ.τσ τριμμένο κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά
  • αλάτι – πιπέρι
  • 1/2 κ.γλ. σκόνη τζίτζερ

Οδηγίες

Βάζουμε σε μία κατσαρόλα νερό με 2 κ.σ. αλάτι να βράσει και προσθέτουμε τα ζυμαρικά. Βράζουμε για ακριβώς 6 λεπτά ( προσοχή δεν θέλουν περισσότερο). Σουρώνουμε και τα βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα ανακατεύοντας τα απαλά ρίχνοντας  1 κ.σ. λάδι καρύδας. Τώρα ήρθε η ώρα να ετοιμάσουμε την σάλτσα μας! Βάζουμε σε κατσαρόλα 1 κ.σ. βιολογικό λάδι καρύδας 7elements και ρίχνουμε μέσα κρεμμύδι, καρότα, πιπεριά κομμένα σε λεπτές φετούλες. Σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 2 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.  Τώρα θα ρίξουμε την ντομάτα ψιλοκομμένη , αλάτι , πιπέρι , τζίτζερ και 1 ποτήρι νερό. Βράζουμε για 10 λεπτά ( πρέπει να έχουν φύγει τα πολλά υγρά ) και προσθέτουμε ψιλοκομμένα  φύλλα βασιλικού, το cottage cheese και το τριμμένο τυρί. Ανακατεύουμε καλά και αφού δέσει η σάλτσα μας με τα τυριά αποσύρουμε από την φωτιά και την ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα ζυμαρικά ανακατεύοντας απαλά να πάει παντού.
11 Ιουλίου, 2017