Η εταιρία μας

Η 7elements (7 στοιχεία) είναι μία νέα παρουσία στον χώρο των φυσικών προϊόντων. Με πρώτες γκάμες αυτές των βιολογικών προϊόντων καρύδας και καινοτόμων ζυμαρικών, η 7elements παρουσιάζει τις premium πιστοποιημένες βιολογικές σειρές της και υπόσχεται καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες της μοντέρνας απαιτητικής καθημερινότητας.

H 7elements, θυγατρική της εταιρίας Beauty Life που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο του βιολογικού καλλυντικού για περισσότερο από 15 χρόνια, εγκαινίασε την δραστηριότητά της το 2016.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στις αρχαίες φιλοσοφίες, τα Στοιχεία χρησιμοποιούνταν για να περιγράψουν τις διάφορες ενέργειες της φύσης. Στα τέσσερα αρχικά στοιχεία, την Γη, το Νερό, τη Φωτιά και τον Αέρα, οι θεωρίες του Ινδουισμού και του Βουδισμού ήρθαν να προσθέσουν τον ‘Χώρο’, ενώ η αρχαία κινεζική φιλοσοφία εισήγαγε το Μέταλλο και το Ξύλο ως το έκτο και το έβδομο από τα στοιχεία. Το κάθε ένα από αυτά τα επτά στοιχεία είναι απαραίτητα για την ύπαρξη και την ευημερία τόσο του περιβάλλοντος όσο του ανθρώπου.

Ως εκ τούτου, η 7elements, συνδυάζοντας τους πολύτιμους φυσικούς πόρους και επιλέγοντας τα πιο ευεργετικά συστατικά από τα στοιχεία της φύσης, έχει ως στόχο να καλύψει το κενό στην αγορά βιολογικών για πιστοποιημένα και καινοτόμα προϊόντα όσο και να προσφέρει στον καταναλωτή δυναμικά αγαθά που στοχεύουν στην εξωτερική αλλά και εσωτερική ισορροπία και ευεξία και όλα αυτά σε απόλυτη εναρμόνιση με τη φύση.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

jars

Η παραγωγή, συσκευασία και τυποποίηση των προϊόντων μας λαμβάνει χώρα στις υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Βιομηχανική Περιοχή των Σερρών.

Η διαδικασία παραγωγής και τυποποίησης των προϊόντων πραγματοποιείται σύμφωνα με τα αυστηρά κριτήρια ελέγχου του Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης GMCert για τις μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας προϊόντων βιολογικής γεωργίας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η 7elements διαλέγει πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά υψηλής ποιότητας, που καλλιεργούνται χωρίς φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα -ασφαλέστερα για εσάς και για τον πλανήτη. Όλα τα προϊόντα μας, φέρουν την πιστοποίηση του Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης GMCert-Μεσογειακή Πιστοποίηση για βιολογική γεωργία σύμφωνα με την ισχύουσα κοινοτική και εθνική νομοθεσία.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στην 7elements φροντίζουμε όχι μόνο για την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών μας, αλλά και για τις συσκευασίες, επιλέγοντας ασφαλή και πιστοποιημένα υλικά.

Τα καπάκια των συσκευασιών λαδιού μας, δεν περιέχουν PVC και πλαστικοποιητές και πληρούν τις απαιτήσεις της ΕΕ για υλικά, που εμποδίζουν τη μεταφορά τοξικών ουσιών από την συσκευασία στο τρόφιμο. Τα κλεισίματα χωρίς PVC και πλαστικοποιητές συνίστανται, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης των καταναλωτών για υγιεινά προϊόντα. Τα καπάκια λαδιών της 7elements, αποκλείουν εντελώς περιπτώσεις μεταφοράς ουσιών από το πλαστικό στο τρόφιμο, που μπορεί να δημιουργούν εξαιτίας της σύστασης των λιπαρών προϊόντων (λάδια, λίπη κλπ).

ΧΟΝΔΡΙΚΗ

Η εταιρία μας προσφέρει τα προϊόντα της και σε συσκευασίες bulk. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.