Φυτικά Έλαια

Natural Plant Oils

Φυτικά Έλαια 7elements

Η 7elements παρουσιάζει την πλούσια γκάμα φυτικών ελαίων premium ποιότητας. Τα βιολογικά φυτικά έλαια και βούτυρά μας είναι στην πλειοψηφία τους παρθένα ψυχρής έκθλιψης. Παράγονται από κατάλληλους σπόρους, καρπούς ή φρούτα που επεξεργάζονται, προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα συστατικά τους στο τελικό έλαιο, όπως οι βιταμίνες. Ο όρος «ψυχρής έκθλιψης» δείχνει ότι το λάδι έχει αποκτηθεί από μηχανική πίεση, χωρίς εξωτερική παροχή θερμότητας. Ο όρος “παρθένο” επισημαίνει, ότι ο καρπός έχει προ-επεξεργαστεί μόνο με μηχανικά μέσα, ενώ το λάδι μόνο με διήθηση μετά την πίεση.

Επιπλέον, τα έλαια μας συσκευάζονται σε πιστοποιημένο πράσινο γυάλινο φιαλίδιο για τη μέγιστη προστασία του ελαίου, ενώ το πώμα ασφαλείας, με ελεγκτή ροής ή σταγονόμετρο, διασφαλίζει την ποιότητά τους. Εγγυόμαστε λοιπόν, ότι τα έλαια της 7elements φτάνουν σε εσάς στην πιο αγνή μορφή τους, ώστε να απολαμβάνετε όλα τα θρεπτικά συστατικά τους, για τη διατροφή και την επιδερμίδα σας!

Πλέον τα προϊόντα μας από τον Φεβρουάριο του 2023 φέρουν και επίσημα την πιστοποίηση του οργανισμού PETA, έπειτα από αυστηρούς ελέγχους και έχοντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Βιολογικό Αμυγδαλέλαιο
Βιολογικό Έλαιο Αβοκάντο
Βιολογικό Βερικοκέλαιο
Βιολογικό Έλαιο Αλόης
Βιολογικό Σπαθόλαδο
Βιολογικό Έλαιο Καλέντουλας
Βιολογικό Έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου
Βιολογικό Αργανέλαιο
Βιολογικό Έλαιο Άρνικας
Βιολογικό Καροτέλαιο
Βιολογικό Καρυδέλαιο
Βιολογικό Καστορέλαιο (Hexane Free)
Βιολογικό Έλαιο Μαύρο Κύμινο
Βιολογικό Έλαιο Jojoba
Βιολογικό Έλαιο Ροδιού
Βιολογικό Έλαιο Σταφυλιού
Βιολογικό Βούτυρο Κακάο
Βιολογικό Βούτυρο Καριτέ
Βιολογικό Βρώσιμο Ριγανέλαιο
Προσοχή: Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, δεν υποκαθιστούν την ιατρική γνωμάτευση και θεραπεία και οι συντάκτες δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο. Συμβουλεύεστε πάντα τον γιατρό σας, ειδικά σε περιπτώσεις προβλημάτων υγείας, αλλεργιών, χρόνιων παθήσεων, εγκυμοσύνης και θηλασμού.