ΦΙΣΤΙΚΟΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΡΥΔΑΣ

Choco Coconut Peanutbutter
homemade-dark-chocolate-peanut-butter-spread-glutenfree

ΦΙΣΤΙΚΟΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΡΥΔΑΣ

Ποιος είπε ότι τα γλυκά είναι απαγορευμένος πειρασμός? Η κα. Μαρία Κούρτη απο το blog Συνταγές για Διαβητικούς και Δίαιτα δημιουργεί για την 7elements  μοναδικές λιχουδιές που μπορείτε εύκολα να δοκιμάσετε χωρίς … φόβο και πάθος!

Υλικά 

  • 40 γρ. φυστίκια
  • 150 γρ. εβαπορέ λάιτ
  • 70 γρ.  ζάχαρη καρύδας 7elements
  • 30 γρ. κακάο
  • 50 γρ. λάδι καρύδας 7elements

Οδηγίες

  • Λιώνουμε τα 50. γρ λάδι καρύδας σε ένα σκεύος
  • Πολτοποιούμε τα φιστίκια  στο μίξερ
  • Στην συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά δηλαδή το εβαπορέ – την ζάχαρη καρύδας, το κακάο και το λάδι καρύδας
  • Συνεχίζουμε το χτύπημα για 1 λεπτό διακεκομμένα και μετά αδειάζουμε το μείγμα σε γυάλινο βαζάκι ή σε μπολάκι με καπάκι
  • Το βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο και έχουμε έτοιμη την πιο ωραία σπιτική μερέντα ή μάλλον…φιστικομερέντα!

Αν έχετε αλλεργία στους  ξηρούς καρπούς, ανακαλύψτε την συνταγή για το σοκολατένιο άλειμμα καρύδας!

22 Νοεμβρίου, 2016