ΦΙΣΤΙΚΟΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
Ποιος είπε ότι τα γλυκά είναι απαγορευμένος πειρασμός? Η κα. Μαρία Κούρτη απο το blog Συνταγές για Διαβητικούς και Δίαιτα δημιουργεί για την 7elements μοναδικές λιχουδιές που μπορείτε εύκολα να δοκιμάσετε χωρίς … φόβο και πάθος!
Υλικά
- 40 γρ. φυστίκια
- 150 γρ. εβαπορέ λάιτ
- 70 γρ. ζάχαρη καρύδας 7elements
- 30 γρ. κακάο
- 50 γρ. λάδι καρύδας 7elements
Οδηγίες
- Λιώνουμε τα 50. γρ λάδι καρύδας σε ένα σκεύος
- Πολτοποιούμε τα φιστίκια στο μίξερ
- Στην συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά δηλαδή το εβαπορέ – την ζάχαρη καρύδας, το κακάο και το λάδι καρύδας
- Συνεχίζουμε το χτύπημα για 1 λεπτό διακεκομμένα και μετά αδειάζουμε το μείγμα σε γυάλινο βαζάκι ή σε μπολάκι με καπάκι
- Το βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο και έχουμε έτοιμη την πιο ωραία σπιτική μερέντα ή μάλλον…φιστικομερέντα!
Αν έχετε αλλεργία στους ξηρούς καρπούς, ανακαλύψτε την συνταγή για το σοκολατένιο άλειμμα καρύδας!