Νέα Σειρά Βιολογικών Φυτικών Ελαίων 7elements

ladia

Νέα Σειρά Βιολογικών Φυτικών Ελαίων 7elements

Μετά την σειρά βιολογικών προϊόντων καρύδας, η 7elements παρουσιάζει την σειρά των premium βιολογικών φυτικών ελαίων που ήρθαν να καλύψουν τις ανάγκες φροντίδας και ενδυνάμωσης του οργανισμού σας.

Η χρήση των φυτικών ελαίων προέρχεται από τους αρχαιότερους πολιτισμούς, καθώς αποτελούσαν από τότε τα πολυτιμότερα υλικά ομορφιάς και φροντίδας του σώματος αλλά και αντιμετώπισης παθήσεων και προβλημάτων υγείας. Σήμερα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της βιομηχανίας καλλυντικών καθώς οι ιδιότητές τους είναι μοναδικές ενώ ένας αριθμός αυτών ανήκουν στην κατηγορία των υπερ-τροφών με αναρίθμητα οφέλη για τον οργανισμό.

Ποιότητα 7elements

Τα βιολογικά έλαια και λίπη μας είναι στην πλειοψηφία τους παρθένα ψυχρής έκθλιψης. Παράγονται από κατάλληλους σπόρους, καρπούς ή φρούτα που επεξεργάζονται, προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα συστατικά τους στο τελικό έλαιο, όπως οι βιταμίνες.

Όλα τα βρώσιμα Φυτικά Έλαια μας φέρουν την βιολογική πιστοποίηση του Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης GMCert-Μεσογειακή Πιστοποίηση για βιολογική γεωργία σύμφωνα με την ισχύουσα κοινοτική και εθνική νομοθεσία. Επιπλέον, Τα Φυτικά Έλαια της 7elements είναι 100% φυτικής προέλευσης  και δεν χρησιμοποιούν κανένα ζωικό παράγωγο. Επιπλέον, τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Συσκευασία

  • Πιστοποιημένο πώμα ασφαλείας από εγκεκριμένο υλικό για την διασφάλιση της ποιότητας του ελαίου, με ελεγκτή ροής ή σταγονόμετρο.
  • Πιστοποιημένο μπλε γυάλινο φιαλίδιο για την μέγιστη προστασία του ελαίου , κατάλληλο για τρόφιμα & καλλυντικά.
  • Αναγραφή του Διατροφικού Πίνακα βάσει νομοθεσίας σε όλα τα βρώσιμα έλαια.
  • Καταγραφή αριθμού παρτίδας και ημερομηνίας λήξεως του προϊόντος σε κάθε συσκευασία.
  • Αναγραφή νόμιμης άδειας συσκευαστηρίου–τυποποιητηρίου.

Εγγυόμαστε λοιπόν ότι τα έλαια της 7elements είναι 100% αγνά, καθαρά έλαια! Ανακαλύψτε όλη την γκάμα μας εδώ.

1 Ιουνίου, 2017