Βιολογικό Έλαιο Jojoba

Jojoba Oil Cold Pressed Organic

Βιολογικό Έλαιο Jojoba

Το Βιολογικό Έλαιο Jojoba της 7elements (Simmondsia Chinensis Seed Oil) παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Η υψηλή του περιεκτικότητα σε υποπροϊόντα λίπους και βιταμίνη Ε προσφέρει προστασία και απαλότητα.  Όταν προστίθεται σε μείγματα, το έλαιο jojoba αυξάνει τη διάρκεια ζωής τους.

Το έλαιο Jojoba αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα έλαια περιποίησης και ομορφιάς, απορροφάται γρήγορα δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας, έχει μεγάλη ικανότητα εξάπλωσης, απορροφάται σε βάθος από το δέρμα, ρυθμίζει την λιπαρότητα της επιδερμίδας και διατηρεί την ενυδάτωσή της.

Προσοχή: Αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡIΣΤΙΚΑ:

  • 100% παρθένο έλαιο jojoba
  • Πιστοποιημένο βιολογικό
  • Ψυχρής έκθλιψης

  • Πιστοποιημένο φιαλίδιο και πώμα ασφαλείας για τη διασφάλιση της διατήρησης της ποιότητας του ελαίου
  • Non-GMO
  • Κατάλληλο για vegans

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 100ml

Φυτικά Έλαια 7elements

Τα βιολογικά έλαια και λίπη μας είναι στην πλειοψηφία τους παρθένα ψυχρής έκθλιψης. Παράγονται από κατάλληλους σπόρους, καρπούς ή φρούτα που επεξεργάζονται προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα συστατικά τους στο τελικό έλαιο, όπως οι βιταμίνες. Ο όρος «ψυχρής έκθλιψης» δείχνει ότι το λάδι έχει αποκτηθεί  από μηχανική πίεση χωρίς εξωτερική παροχή θερμότητας. Ο όρος «παρθένο» επισημαίνει ότι ο καρπός έχει προ-επεξεργαστεί μόνο με μηχανικά μέσα ενώ το λάδι μόνο με διήθηση μετά την πίεση. Εγγυόμαστε λοιπόν ότι τα έλαια της 7elements είναι 100% αγνά, καθαρά έλαια! 

 

Μερικές από τις ιδιότητες του ελαίου jojoba:

  • είναι πλούσιο σε βιταμίνες E, μέταλλα και λιπαρά οξέα.
  • έχει ενυδατικές ιδιότητες και προσφέρει ελαστικότητα στο δέρμα
  • απορροφάται αποτελεσματικά, καθώς η δομή του προσεγγίζει αυτή του φυσικού σμήγματος
  • προσφέρει ελαφριά αντηλιακή κάλυψη
  • έχει αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Πώς να το χρησιμοποιήσω:

  • Προσθέστε τo στην κρέμα σας, προσώπου και σώματος για να επωφεληθείτε από τις αντιγηραντικές του ιδιότητες
  • Εφαρμόστε στο τριχωτό της κεφαλής και κατά μήκος των μαλλιών για ανακούφιση από ξηροδερμία και ενυδάτωση
  • Χρησιμοποιείστε ως καθαριστικό προσώπου, απλώνοντας σε στεγνό δέρμα και μετά ξεπλένοντας
  • Χρησιμοποιείστε ιδανικά ως συστατικό στην παραγωγή χειροποίητων καλλυντικών, καθώς είναι άοσμο και θα λειτουργήσει ως φυσικό συντηρητικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Βιολογικό Αμυγδαλέλαιο
Βιολογικό Έλαιο Αβοκάντο
Βιολογικό Βερικοκέλαιο
Βιολογικό Έλαιο Αλόης
Βιολογικό Σπαθόλαδο
Βιολογικό Έλαιο Καλέντουλας
Βιολογικό Έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου
Βιολογικό Αργανέλαιο
Βιολογικό Έλαιο Άρνικας
Βιολογικό Καροτέλαιο
Βιολογικό Καρυδέλαιο
Βιολογικό Καστορέλαιο
Βιολογικό Έλαιο Μαύρο Κύμινο
Βιολογικό Σησαμέλαιο
Βιολογικό Έλαιο Jojoba
Βιολογικό Έλαιο Ροδιού
Βιολογικό Έλαιο Σταφυλιού
Βιολογικό Βούτυρο Κακάο
Βιολογικό Βούτυρο Καριτέ
Μάιος 30, 2017

Αφήστε μια απάντηση