Νέα Βιολογικά Ανθόνερα από την 7elements

Η 7elements πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και σας συστήνει τα νέα της βιολογικά ανθόνερα.

Παρασκευασμένα από τα πιο αγνά και φυσικά υλικά, κρύβουν ”μαγικές” ιδιότητες για το δέρμα και τον οργανισμό μας.

Η έμπνευση προήλθε από το καλοκαίρι σε συνδυασμό με την φύση. Αυτή την εποχή η επιδερμίδα μας ”διψάει” και ο καλύτερος τρόπος για να κατευνάσουμε το  αίσθημα αυτό είναι το νερό. Τώρα όταν αυτό ”παντρευτεί” με αρώματα βοτάνων και λουλουδιών καθώς και με τις ευεργετικές ιδιότητες αυτών, τότε είναι το πολυτιμότερο δώρο για εμάς.

Έτσι, γεννήθηκε και σε εμάς η ιδέα.

Βάλαμε έρευνα, μεράκι και την έμπνευση μας, ώστε να δημιουργηθεί και να επιτευχθεί το αποτέλεσμα των δύο καινοτόμων ανθόνερων. Η καινοτομία έγκειται στο γεγονός πως δεν είναι μόνο για επιδερμική χρήση αλλά και βρώσιμα. Οπότε η κατανάλωση τους ποικίλει. Από την απλή καθημερινή εφαρμογή για αναζωογόνηση του δέρματος μέχρι την χρήση τους, ως εσάνς, πάνω από σαλάτες παραδείγματος χάριν.

Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τα βιολογικά ανθόνερα με λεβάντα και ρόδα.

7elements ανθόνερα

 

Το βρώσιμο βιολογικό Ανθόνερο Λεβάντας της 7elements είναι ένα 100% αγνό και φυσικό προϊόν που λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό, φρέσκων ανθέων Λεβάντας  (Lavandula angustifolia).

Αποτελεί ένα πολύτιμο ανθόνερο με πολλαπλές χρήσεις στη μαγειρική αλλά και το δέρμα. Οι θεραπευτικές και καθαριστικές δράσεις του νερού συνδυάζονται με τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της λεβάντας για την πρόληψη της ακμής, της γήρανσης του δέρματος και των ερεθισμών. Λειτουργεί επίσης ως φυσικό αναλγητικό και αντικαταθλιπτικό.

Χρησιμοποιείται ευρέως  στη βιομηχανία αρωμάτων – αλλά και στη βιομηχανία καλλυντικών για  κρέμες, λοσιόν τονωτικά προσώπου, περιποιήσεις σώματος και πολλά άλλα.

 

ανθόνερα 7elements

 

Το βρώσιμο βιολογικό Ροδόνερο της 7elements είναι ένα 100% αγνό και φυσικό προϊόν που παράγεται από φρέσκα ροδοπέταλα (Rosa damascena) με τη μέθοδο της διπλής απόσταξης.

Αποτελεί ένα πολύτιμο ανθόνερο με πολλαπλές χρήσεις στη μαγειρική αλλά και το δέρμα. Ενυδατώνει, ηρεμεί & θρέφει την ευαίσθητη επιδερμίδα ενώ αναζωογονεί και δίνει λάμψη και ζωντάνια σε όλους τους τύπους δέρματος. Διαθέτει στυπτικές και τονωτικές ιδιότητες ευεργετικές για το μεικτό και λιπαρό δέρμα καθώς και αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται συνήθως για τη δημιουργία toner προσώπου, λοσιόν μαλλιών και περιποίηση σώματος, καθώς και σε καθαριστικά και τονωτικά για την επιδερμίδα.

 

 

 

 

Και τα δύο είναι προϊόντα που φέρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις όπως: 

Μία δοκιμή θα σας πείσει για την μοναδικότητα και την δράση των ανθόνερων αυτών. Οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε είμαστε πάντα στη διάθεση σας για ενημέρωση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.