Η 7elements Natural Goods στην 5η Έκθεση «Super Market Mini Market και Περίπτερο»

giannis-5

Η 7elements Natural Goods στην 5η Έκθεση «Super Market Mini Market και Περίπτερο»

Η 7elements Natural Goods εγκαινίασε την λειτουργία της με την συμμετοχή της στην 5η Έκθεση «Super Market, Mini Market και Περίπτερο», τη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου στην Ελλάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2016 στο Metropolitan Expo.

Στο εκθεσιακό περίπτερο της 7elements, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αγορά του βιολογικού, για τα οφέλη των τροφίμων της, καθώς και να δοκιμάσουν τα νέα της προϊόντα. Παρόλ’αυτά, τις εντυπώσεις του τριημέρου κέρδισαν τα High Protein βιολογικά ζυμαρικά ολικής αλέσεως με φυτική πρωτεΐνη ηλιόσπορου, το πρωτοποριακό προϊόν της 7elements που κατασκευάζεται στην Ελλάδα και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον χώρο της Έκθεσης, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον τόσο των επισκεπτών, όσο και των υπολοίπων εκθετών και διοργανωτών.

Το επιτυχημένο τριήμερο έκλεισε με μεγάλο ενδιαφέρον και τις καλύτερες εντυπώσεις για την 7elements, ενώ η εταιρία επιφυλάσσεται σύντομα για νέες συμμετοχές και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.

18 Οκτωβρίου, 2016