Καινοτομία από την 7elements: Βιολογικά High Protein Pasta

15152388_10209142971665592_37102651_o

Καινοτομία από την 7elements: Βιολογικά High Protein Pasta

H 7elements πρωτοπορεί και δημιουργεί για εσάς Βιολογικά Πρωτεϊνούχα Ζυμαρικά με Φυτική Πρωτεΐνη Ηλιόσπορου Heliaflor®  και Αλεύρι Ολικής Άλεσης!

Τα βιολογικά πρωτεϊνούχα ζυμαρικά της 7elements είναι προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτική πρωτεΐνη καθώς παρέχουν 21g πρωτεΐνης ανά μερίδα 85g.  Η βιολογική Πρωτεΐνη Ηλιόσπορου Heliaflor® που περιέχεται σε αυτά προσφέρει στα ζυμαρικά όχι μόνο το υψηλό ποσοστό τους σε πρωτεΐνη αλλά και ένα πολύτιμο διατροφικό προφίλ αφού περιέχει  και τα εννέα απαραίτητα  αμινοξέα, βιταμίνες Β, πολύτιμες πολυφαινόλες και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Η περιεκτικότητα της σε γλουταμινικό οξύ φτάνει το 10% ενώ είναι ιδιαίτερα πλούσια σε φολικό οξύ. Η πρωτεΐνη ηλιόσπορου, μεταξύ άλλων, συμβάλλει ενεργά στην δόμηση των μυών ενώ τα καλά λιπαρά της βοηθούν στην μείωση της χοληστερίνης.

Επιπλέον, το βιολογικό άλευρο ολικής άλεσης ενισχύει την διατροφική τους αξία αυξάνοντας την περιεκτικότητά τους σε φυτικές ίνες, φυτοοιστρογόνα, μέταλλα όπως ο χαλκός, το μαγνήσιο και το μαγγάνιο καθώς και βιταμίνες Β. Τέλος, τα ζυμαρικά ολικής άλεσης έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (απορροφώνται αργά και σταδιακά από τον οργανισμό), με αποτέλεσμα να μην προκαλούν ταχεία αύξηση του σακχάρου στο αίμα, και για αυτό προτιμώνται από τους διαβητικούς.

Τα High Protein Pasta μαγειρεύονται εύκολα και προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία σερβιρισμάτων που, με τους κατάλληλους συνδυασμούς υλικών, πετυχαίνουν την αύξηση της ημερήσια πρόσληψης πρωτεΐνης με ένα μόνο γεύμα και προκαλούν άμεσα και με διάρκεια το αίσθημα κορεσμού. Τα Πρωτεϊνούχα Ζυμαρικά απευθύνονται σε ανθρώπους που προσέχουν την διατροφή τους και ψάχνουν υγιεινές πηγές ενέργειας και δύναμης, τόσο για τόνωση του οργανισμό όσο και για πρόληψη. Τα ζυμαρικά της 7elements είναι επίσης ιδανικά για όσους αναζητούν να αντικαταστήσουν στη διατροφή τους τις ζωικές πηγές πρωτεΐνης με φυτικές.

Γιατί τα High Protein Pasta της 7elements είναι μοναδικά?

  • Περιέχουν 25% Πρωτεΐνη

  • Είναι πλούσια σε Φυτικές Ίνες

  • Με αλεύρι ολικής άλεσης

  • Πιστοποιημένα βιολογικά

  • Πρωτοποριακά

  • Παράγονται στην Ελλάδα

  • Κατάλληλα για χορτοφάγους και vegans

  • Non-GMO

9 Νοεμβρίου, 2016